Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта

Начин на достава
Достава се врши преку специјални курирски служби, единствено и само на адресата дадена при креирање нарачка. Доставата е до влез, доколку дадената адреса е во зграда.

Трошоци за достава
За нарачки чија вредност е под 1800 денари, трошокот за достава чини 150 денари +ДДВ.
За нарачки чија вредност е над 1800 денари, трошокот за достава е бесплатен.

Бесплатна достава
Со креирање на нарачка во износ еднаков или поголем од 1800 денари доставата е бесплатна.

Достава во зграда
испораката е до влез доколку наведената адреса е во зграда.

Рок за достава
Рокот за достава е од 2 до 5 работни денови. Доставата може да се пролонгира доколку во дадениот рок има неработни денови или доколку ја направите нарачката за време на распродажба.

Испорака на мебел
Мебелот кој се доставува на дадената адреса е без вклучена монтажа, испораката е до влез доколку наведената адреса е во зграда.

Важни информации за достава
Испораката се врши од понеделник до сабота 8 – 16ч. на адресата посочена во нарачката. За таа цел, потребно е да обезбедите лице кое ќе биде присутно за превземање на пратката на адресата која што ја имате приложено. При преземање на пратката потребно е да се потпишете на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Доколку курирот не успее да ве пронајде на посочената адресата, тогаш повторно ќе се обиде телефонски да ве исконтактира на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас. Трошокот на испорака е наша обврска во првиот обид за достава. Доколку нарачката биде вратена од курирската служба поради неуспешен обид за контактирање на клиентот, а клиентот сака да ја добие истата, трошокот за испорака е на товар на клиентот.