Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта
01
 

Амбасадор

Joanna Krupa

ПОВЕЌЕ >
 

Ново

Freedom колекција

ПОВЕЌЕ >

Најпродавани

Наша мисија

Сакаме да ги поддржиме родителите и нивните деца во заедничкото откривање на светот, затоа нудиме производи по прифатлива цена кои комбинираат висок квалитет, најдобри технички решенија и модерен дизајн.

Награди

Внимателно работиме и се грижиме за сите детали за да обезбедиме безбедност на децата, исклучителна убавина и функционалност на нашите производи. Ни преставува посебно задоволство што нашата работа е ценета, за што сведочат бројните награди.

Блог

Повеќе

Погледнете како можете заедно да го откриете светот! Прочитајте драгоцени совети кои ќе ви помогнат во вашите секојдневни предизвици.

 

Програма

Сигурни
авто седишта

Повеќе
 

Програма

25 месеци
гаранција

Повеќе

Kinderkraft производите се...

ЕДНОСТАВНИ

Достапни за секого, благодарение на брзата испорака, едноставната услуга и привлечната цена.

ЛЕСНО ПРЕНОСЛИВИ

Тие ви овозможуваат да патувате и да го откривате светот, секогаш заедно.

ПАМЕТНИ

Ги комбинираат најдобрите карактеристики, врвен квалитет и модерен дизајн.