Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта

Начини на плаќање

Постојат три достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:

  • во готовина при достава
  • со платежна картичка при креирање нарачка
  • банкарски трансфер (фактура)

Плаќање со кредитни картички
На веб страната е можно еднократно плаќање со дебитни картички од (MasterCard, VISA и Maestro)

Плаќање при достава
Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

Плаќање на рати
Плаќање на рати за онлајн нарачки не е возможно.

Трошок за достава
Трошокот за достава се плаќа на врата за нарачки кои се плаќаат во готовина при достава или е вкалкулиран во цената за нарачки кои се плаќаат електронски. Доставата за нарачки над 1800 денари е бесплатна. Доставата за нарачки под 1800 денари чини 150 денари +ДДВ.

Безбедно онлајн плаќање
Сите нарачки платени со картичка се процесираат преку Стопанска банка. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин и слично.

Денарска конверзија
Сите плаќања се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја Народната Банка на РМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банка на РМ.