Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта

Програма за сигурни седишта

За нас најважна е безбедноста на нашите најмлади корисници! Затоа Kinderkraft гарантира бесплатно учество во програмата „SAFE CAR SEAT“, со што ви нуди можност за замена на оштетеното седиште за автомобил со ново седиште за автомобил.

Студиите базирани на темелна анализа на компонентите на седиштата во автомобилот вклучени во несреќа или судир покажуваат дека тие се подложни на микро оштетувања. Поради ова, безбедноста на детето не е загарантирана и ние сме целосно свесни за тоа. Затоа ја воведуваме оваа програма.

Со купување на едно од нашите автомобилски седишта, се придружувате на нашата програма и со тоа сте сигурни дека вашето дете ќе биде максимално заштитено.

Дали сте имале несреќа?

Подгответе ги потребните документи

Пополнете го формуларот кој ќе ви го доставиме електронски