Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта
Кој детски трицикл треба да го изберете во 2021 година?

Кој детски трицикл треба да го изберете во 2021 година?

Дали знаете кој детски трицикл треба да го купите и на што треба да обрнете внимание при изборот? Ве повикуваме на нашиот преглед на најдобри трицикли за 2021 година!..

Читај повеќе
Која ергономска носилка треба да ја изберете?

Која ергономска носилка треба да ја изберете?

Дали знаете која ергономска носилка треба да ја изберете и на што треба да обрнете внимание при одлучувањето? Сакате ли да дознаете која носилка најмногу ќе ви одговара? Погледнете го овој блог, кој ќ..

Читај повеќе
„Alles Beste“ тестираше уште Kinderkraft производи!

„Alles Beste“ тестираше уште Kinderkraft производи!

„Alles Beste“ е независно германско списание, кое тестира производи на различни марки. На својата веб страна постираат за тестирање на разни производи, со што на потрошувачите би им олесниле во донесу..

Читај повеќе
Период на хранење - како да се олесни ноќното хранење!

Период на хранење - како да се олесни ноќното хранење!

Како да се олесни ноќното хранење и да се овозможи повеќе спиење во текот на првите месеци од животот на бебето?..

Читај повеќе
„Alles Beste“ го тестираше авто седиштето за деца MYWAY на компанијата Kinderkraft

„Alles Beste“ го тестираше авто седиштето за деца MYWAY на компанијата Kinderkraft

Kinderkraft MYWAY – позитивно е оценет на тестирањата на независното германско списание „Alles Beste“

Читај повеќе
Едукативни подлоги за играње – како да ја изберете?

Едукативни подлоги за играње – како да ја изберете?

Едукативните подлоги од пена се одличен подарок за секое дете. Одамна е познато дека едно од најдобрите места за играње на децата е подот. Меѓутоа, на новороденчињата и бебињата им треба соодветна под..

Читај повеќе
Детски авто седишта – се што треба да знаете

Детски авто седишта – се што треба да знаете

Детски авто седишта – се што треба да знаете

Читај повеќе
Која количка треба да ја одберете? Есен и зима

Која количка треба да ја одберете? Есен и зима

Ако планирате да ја замените количката или ако вашето дете се роди во есен / зима, треба да одберете количка која може да се користи во сите годишни времиња...

Читај повеќе
Што треба да купите за новороденче? Список на потребниот комплет

Што треба да купите за новороденче? Список на потребниот комплет

Дали вашиот почетен комплет е подготвен и се прашувате, што уште треба да купите? Прочитајте – дознајте за најдобрите задолжителни производи, кои најмногу придонесуваат за развојот на вашето бебе...

Читај повеќе
Мајка и дете награди за 2021 година – откријте ги нашите наградувани производи!

Мајка и дете награди за 2021 година – откријте ги нашите наградувани производи!

Пооизводите на Kinderkraft се наградени со престижната награда Mоther & baby! Истражете ги нашите наградувани производи, кои ги признаа мајките во Велика Британија!..

Читај повеќе
Големи подготовки – што треба да купите пред раѓањето на бебето?

Големи подготовки – што треба да купите пред раѓањето на бебето?

После сознанието дека носи нов живот, секоја мајка во целост го менува текот на своето размислување.

Читај повеќе
Активни родители – како да не бидете ограничени со количката?

Активни родители – како да не бидете ограничени со количката?

Се повеќе луѓе одбираат поактивен животен стил.

Читај повеќе
Што е ISOFIX?

Што е ISOFIX?

Ако во овој момент барате авто седиште или размислувате за него, сигурни го знаете поимот ISOFIX.

Читај повеќе
Како да одберете авто седиште, кое одговара на возраста на детето?

Како да одберете авто седиште, кое одговара на возраста на детето?

Прашањето за избор на детско авто седиште, честo e тема на расправа во медиумите.

Читај повеќе
Дали вреди да се купи преносливо креветче?

Дали вреди да се купи преносливо креветче?

На некои родители патувањето со дете може да им изгледа многу тешко...

Читај повеќе
Прикажани 1 до 15 од 15 (1 страни)