Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта

Драги потрошувачи,

Со најголемо задоволство  Ви ги претставуваме најквалитетните производи за Вашите бебиња и деца!

Основани сме во 1994 година, и оттогаш па до денес, го одбираме само најдоброто!

Либерта Бебе Центар е застапник за KINDERKRAFT производите во Македонија.

Ланецот од петте ЛИБЕРТА маркети лоцирани во Неготино, Велес и Кавадарци ќе Ви овозможи квалитетно шопинг искуство, поддржано од нашите 30 специјално обучени вработени на кои сме особено горди. За Вашите потреби, комплетната понуда на ексклузивната бебе опрема и крупни играчки Ви е достапна и на нашата веб страна, преку која Ви овозможуваме 24 часовна корисничка поддршка.

Ви ветуваме дека никогаш не правиме компромиси со она што е најдобро за Вашите бебиња и деца. Безбедноста и квалитетот се нашите најголеми приоритети. Затоа, Ви ги нудиме нашите луксузни и докажани производи со уникатни карактеристики и дизајн.

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од приказната на нашата компанија.

Со почит, Ваш ЛИБЕРТА БЕБЕ ЦЕНТАР, Број 1 за убавите нешта.