Програма 25 месеци гаранција
Програма 25 месеци гаранција
Програма за безбедност
Програма за безбедност
Програма за сигурни седишта
Програма за сигурни седишта

Програма 25 месеци гаранција

Kinderkraft е бренд кој ги следи родителите и децата во заедничкото откривање на светот. Уверени се дека нашите производи се високо квалитетни и затоа овозможуваме гаранција од 25 месеци. На тој начин ние како производител обезбедуваме сигурност, трајност и функционалност на производите во текот на нивниот животен век.

Предности?

Заштита: обезбедуваме поправка или замена на оштетените производи.
Заштеда: ги покриваме сите трошоци што произлегуваат од барувањето.
Удобност: Пријавете го проблемот електронски преку нашата е-маил адреса
Спокој: Ние го водиме целиот процес на поправка или замена од почеток до крај.

Подгответе доказ за купување

Испратете барање на емаил

Причекајте ги повратните информации во врска со вашето барање